• Liefde

Drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: nieuwe liefde Piet plotseling overleden

Door Redactie
Drama voor ex-vrouw Raymond van Barneveld: nieuwe liefde Piet plotseling overleden

Silvia Walraven, de ex-vrouw van dartprof Raymond van Barneveld, is intens verdrietig. Haar nieuwe liefde Piet Kesseboom is afgelopen weekend plotseling overleden.

‘Wat een bizarre dag, vanochtend nog samen en nu niet meer. M’n maatje, m’n soulmate,’ laat een diepbedroefde Silvia op social media weten. Volgens berichtgeving van Silvia is Piet overleden aan een hersenbloeding. ‘Ineens uit het niets. Hoe kan dit nou? Waarom, waarom...’ Het is het zoveelste drama in Silvia’s leven. 

Geen steun

In het verleden kampte ze met een alcoholprobleem, waarvoor ze in een afkickkliniek belandde. ‘Dat had te maken met het vreemdgaan van Raymond,’ vertelde Silvia eerder aan Story. ‘Daardoor greep ik naar de fles.’ Kort voordat de scheiding van Raymond en Silvia bekend werd gemaakt, werd zij door drie onbekende mannen overvallen in hun woning in Den Haag, waarbij ze een pistool tegen haar hoofd kreeg gedrukt. Mentaal had dat veel impact op Silvia, en naar eigen zeggen kreeg ze nauwelijks steun van Raymond. ‘Hij kon me daarin niet bijstaan. Ik wilde er graag over praten, maar Raymond niet. Hij vond dat ik er beter niet over kon praten, want dan zou ik het sneller een plekje kunnen geven.’ 

Door: Nick Dijkman | Beeld: Instagram

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 09 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.