• De Meilandjes

Drama voor de Meilandjes: gezin kan elk moment op straat gezet worden

Door Redactie
Drama voor de Meilandjes: gezin kan elk moment op straat gezet worden

De Meilandjes hebben hun Franse chateau nog maar net verruild voor een gigantische woonboerderij in Hengelo, of ze moeten de verhuisdozen wéér inpakken. Het gezin kan elk moment op straat worden gezet door de gemeente. 

De Meilandjes dreigen hun nieuwe woonplaats Hengelo te moeten verlaten door problemen met vergunningen. 'Het bestemmingsplan schijnt niet goed te zijn. We krijgen brieven dat we hier waarschijnlijk helemaal niet mogen wonen,' biecht de voormalig kasteelheer op in Linda's Wintermaand. Of het gezin daadwerkelijk op straat komt te staan, is onduidelijk.

Tijgerbehang zit er net op

Martien baalt er verschrikkelijk van. 'Ik vind het wel heel erg, hoor. M'n living is net klaar. Heb net dat prachtige tijgerbehang er op zitten.' Ondanks de huizenstress, probeert de realityster het optimistisch in te zien. 'Je moet toch door? Je kan wel gaan zitten janken, maar daar schiet je niks mee op. Ik vind het wel jammer, want we hadden veel plannen met de boerderij.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.