Drama: Patricia Paay zet droomhuis te koop

Door Redactie
Drama: Patricia Paay zet droomhuis te koop

Patricia Paay en haar man Robbert hebben hun vakantiewoning op Parc Patersven in Wernhout te koop gezet. Lees in Story waarom Patricia haar woning mogelijk noodgedwongen moet verkopen...

Een persoonlijk drama voor Patricia Paay: de veelgeplaagde glamourdiva heeft haar droomvilla in het Noord-Brabantse Wernhout te koop gezet – het huis waar ze haar oude dag hoopte te slijten met haar vierde echtgenoot Robbert Hinfelaar. Of dit iets te maken heeft met de 93.000 euro die ze mogelijk moet terugbetalen aan een schuldeiser, is onbekend. Afgelopen zaterdag vond er een Open Huizen-dag plaats op Parc Patersven, waarbij geïnteresseerden informatie konden vergaren over de te koop staande woningen. Daarnaast konden de woningen ook bezichtigd worden. ‘Kom sfeer op het park proeven,’ luidde de tekst op de Facebook-pagina van de betrokken makelaar, die op 22 februari al werd geplaatst. ‘U kunt vrijblijvend circa 20 te koop staande woningen bekijken. Prijsklasse vanaf 167.500 euro tot 280.000 euro.’ Dat de woning van Patricia en Robbert ook bekeken kon worden, werd tijdens de aankondiging van de Open Huizen-dag nog niet bekendgemaakt. ‘Dat gebeurde pas afgelopen zaterdagochtend, rond de klok van half tien,’ vertelt een oplettende buurtbewoner aan Story. ‘Vreemd, aangezien de Open Huizen-dag anderhalf uur later – om elf uur – begon. De kans is groot dat Patricia aan de makelaar heeft gevraagd haar woning pas zo laat mogelijk aan te bieden om het zo discreet mogelijk te houden.’ Er was bij het ter perse gaan van deze Story niet bekend of de villa van Patricia verkocht is.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 14 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Drama: Patricia Paay zet droomhuis te koop

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders