• Liefde

Douwe Bob geniet van gezinsgeluk

Door Redactie
Douwe Bob geniet van gezinsgeluk

Douwe Bob (29) geniet met volle teugen van zijn gezinsgeluk met zijn vriendin Anouk van Schaik en hun zoontje Elias. Het jongetje, dat eind mei werd geboren, is het derde kind van de zanger.

Zes maanden eerder, in december, werden zijn eerste twee kindjes geboren. Dochter Bobby Lou kreeg hij met kunstenares Loes van Delft, met wie hij geen relatie heeft. Diezelfde maand kwam nóg een dochter ter wereld; wie haar moeder is, heeft Douwe Bob nooit onthuld.

Derde kindje

Een maand later maakte de zanger bekend dat hij opnieuw vader zou worden. ‘We probeerden het bijna drie jaar en het is bijna vijf maanden geleden dus toch gelukt. We houden in welke hoedanigheid dan ook erg van elkaar en m’n prachtige dochtertje Bobby Lou krijgt een lief broertje,’ schreef hij op social media.

Gezinsgeluk

(...) Douwe Bob geniet van zijn gezinsgeluk met Anouk, maar is er ook voor zijn andere twee kinderen. Hij noemt het zelf een ‘onorthodoxe situatie’. ‘Ik wil er zijn en merk dat ik echt heel verliefd ben op m’n kids', vertelde hij aan Raven van Dorst in het programma Boerderij van Dorst. ‘Het is een speciaal ding, een soort luikje in je hart dat opengaat, waarvan ik niet wist dat ik het had. 

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Editie 28 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.