• Liefde

Douwe Bob deelt eerste liefdesfoto na hereniging met ex

Door Redactie
Douwe Bob deelt eerste liefdesfoto na hereniging met ex

Douwe Bob en Anouk van Schaik hebben het even zonder elkaar geprobeerd, maar kwamen tot de conclusie dat ze tóch samen willen zijn. De zanger deelt de (soort van) eerste liefdesfoto met zijn vriendin, na de breuk.

'M'n vrouwen,' schrijft de trotse zanger bij een foto waarop hij poseert met Anouk en een hond. Bijna een jaar na hun breuk hebben ze hun relatie weer nieuw leven ingeblazen. Op zijn Instagram-overzicht is Anouk nog niet opnieuw voorbij gekomen, maar nu ze het weer een paar maanden gezellig hebben wil Douwe haar aan de hele wereld tonen.

Relatiebreuk

In de zomer van 2019 (na een vakantie in Griekenland) zette Douwe een punt achter de relatie met Anouk. 'Het leek afgelopen keer echt te werken tussen hen, maar Douwe en de liefde blijft gewoon een lastige combinatie. Hij gaat dus als vrijgezel het nieuwe jaar in', meldde een insider destijds. In april 2020 werd bekend dat de twee het tóch weer gezellig hebben. Ze postten allebei een foto op Instagram waarop ze innig verstrengeld waren.

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.