Door coronavirus zit hartpatiënt Ben Cramer al maanden aan huis

Door Redactie
Door coronavirus zit hartpatiënt Ben Cramer al maanden aan huis

Hij is 73 en hartpatiënt, en daarmee zit Ben Cramer in de risicogroep als het corona betreft. De zanger komt zijn huis niet uit, en zit 24/7 binnen met zijn vrouw.  Heeft dat zijn weerslag op hun huwelijk?

Ben Cramer heeft zich de afgelopen maanden grote zorgen gemaakt om zijn dochter Shanna. Sinds een paar jaar weten ze dat zij aan de ongeneeslijke ziekte MS lijdt. De artsen wisten alleen niet hoe progressief deze zenuwziekte zich bij haar zou openbaren. ‘Vanwege corona hebben we extra opgelet,’ vertelt Ben aan Story. ‘Dus we hebben elkaar nauwelijks kunnen zien. Veel videobellen, een paar keer van de zomer in de tuin. Maar dat was het wel. Ook het contact met mijn andere kinderen ging op die manier en onderling pasten zij ook erg goed op. De angst dat Shanna corona zou krijgen, was groot. 

Presentatie

Zelf heeft Ben de kerstsingle Be my Christmas gemaakt en die presenteerde hij onlangs in een Amsterdams huis van glas, waar hij alleen in een bed lag. Ik vond het wel belangrijk dat ik de presentatie in mijn eentje kon doen, want ik wil nog steeds geen andere mensen in mijn buurt. Ik heb mezelf al negen maanden aan een ketting gelegd. Zo zie ik het. Want ik wil op mijn leeftijd geen corona krijgen. Ik ben toch 73 en hartpatiënt. Daar heb ik in het normale dagelijkse leven geen last van, maar in combinatie met corona moet ik oppassen.’

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 53 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.