• De Roelvinkjes

Donny Roelvink zegt geen 'nee' tegen botox

Donny Roelvink botox

Donny Roelvink is pas 21 jaar oud, maar denkt nu al na over botox als hij straks wat ouder is. "Waarom niet? Je bent toch oud", zegt hij tegen zijn broer Dave in de vlog Dave & Donny kijken terug.

In hun vlog kijken de broers elke week terug op hun realityserie 'De Roelvinkjes passen op de winkel'. In het programma gaan de Roelvinkjes in elke aflevering een paar dagen op iemands winkel passen. Of het nu gaat om een boerderij of bakkerrij, zoals in de laatste aflevering, de Roelvinkjes gaan ervoor.

Witte poeder

In de laatste aflevering van De Roelvinkjes passen op de winkel zien we hoe Dave zijn hoofd in een zak bakkersmeel stopt en er vervolgens uitkomt met een gezicht vol witte poeder. Het levert niet alleen hilarische beelden op, maar de broers krijgen ook een beeld van hoe ze er later mogelijk uit gaan zien. "Niet om het een of ander, maar je lijkt gewoon op papa nu!", zegt Donny tegen Dave.

Botox

Dave vraagt zijn broertje vervolgens of hij botox zou gebruiken. Donny denkt van wel en dat antwoord zag Dave niet zo snel aankomen. "Het hangt ervan af hoe heftig het later bij je gaat worden", legt Donny uit. "Als het op een gegeven moment echt zodanig is dat ik denk van nee, ik vind me er verrot uit zien, waarom zou je het niet doen?", zegt de realityster.

Voorlopig moeten ze er allebei nog niet aan denken. "Als ik vijftig ben ofzo en ik kan nog wat regelen", zegt Donny "en je wilt de hort nog op", vult Dave hem aan, "daar zit wat in."

Donny Roelvink zegt geen 'nee' tegen botox

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: SBS6, RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders, YouTube