• Liefde
  • De Roelvinkjes

Donny Roelvink laat weten waar hij woont na breuk: 'Tot die tijd ben ik even hier aan het overbruggen'

Door Redactie
Donny Roelvink laat weten waar hij woont na breuk: 'Tot die tijd ben ik even hier aan het overbruggen'

Eind oktober werd bekend dat Donny Roelvink en Janice Blok definitief uit elkaar zijn. De influencer woont voorlopig nog in Amsterdam, maar waar verblijft Donny momenteel?

Nou, tijdelijk in een hotel in Amsterdam, zo laat Donny weten in zijn Instagram Stories. 'Ik ben bezig met een nieuw huis. Tot die tijd ben ik even hier aan het overbruggen.' Het is een bekende plek voor Roelvink: niet alleen hij komt er al erg lang, maar ook zijn vader Dries.

Hotel

De zanger heeft er dan ook voor gezorgd dat Donny in het hotel kon verblijven: Dries vroeg aan het management of ze niet iets voor zijn zoon hadden: 'Toen zeiden zij meteen: 'Kom lekker hierheen".' Roelvink laat vol trots de hotelkamer zien, maar plaatst wel meteen een kleine kanttekening: 'De lampjes hingen er niet. Dat heb ik zelf gedaan.'

Breuk

Donny en Janice lieten in oktober op Instagram weten dat het definitief over en uit is tussen de twee. 'Donny en ik hebben definitief besloten om een punt te zetten achter onze relatie. Wel wil ik erbij vertellen dat de reden van onze breuk niet is om wat jullie allemaal online gelezen hebben', schreef de influencer in het statement. Wel benadrukte Janice dat er geen sprake van ruzie is en dat ze nog altijd gek op elkaar zijn. 'Maar soms loopt het leven anders dan je verwacht. Dit is op dit moment de juiste beslissing voor ons allebei.'

Bron: Boulevard | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.