• De Roelvinkjes

Donny Roelvink gewond in het ziekenhuis: per ongeluk overreden door een vriend

Door Redactie
Donny Roelvink gewond in het ziekenhuis: per ongeluk overreden door een vriend

Donny Roelvink is maandagavond door een Hummer overreden tijdens het opnemen van een fitnessfilmpje voor zijn Instagramaccount. Dat heeft zijn vader, Dries Roelvink, dinsdag verteld aan het ANP.

'Donny zijn hele leven is Instagram', vertelt Dries.

Filmpje

'Hij had met een paar vrienden het plan opgevat om een filmpje na te doen van hun grote idool, bodybuilder Ronnie Coleman.' In het filmpje wordt Coleman gefilmd vanuit een hummer terwijl hij met een halter in zijn nek op straat 'walking lunges' doet.

Ongeluk

Donny en zijn vrienden draaiden het filmpje maandagavond in Hilversum. Tijdens het draaien drukte de vriend die de Hummer reed per ongeluk op het gaspedaal in plaats van op de rem. Daardoor werd Donny geraakt door de wagen. 'Hij mag gelukkig zijn dat het een Hummer was', aldus Dries. 'Er zit flink wat ruimte onder de auto. Dat is zijn geluk geweest.'

Ziekenhuisopname 

Donny ligt nu in het ziekenhuis met vijf gebroken ribben en een klaplong. Uit een hersenscan in het ziekenhuis in Utrecht is gebleken dat Donny geen hersenletsel aan het ongeluk heeft overgehouden.

Flinke schrik

De hele familie is erg geschrokken, aldus vader Dries. Dat geldt ook voor de vriend die de vergissing maakte: 'Die jongen is er kapot van dat dit is gebeurd. Ze kennen elkaar al jaren, het zijn beste vrienden.' Donny overweegt volgens Dries geen aangifte te gaan doen van het incident.

Update

Ook Donny heeft inmiddels iets van zich laten horen. Op zijn Instagram deelt hij nu een video met daarin een krachtige boodschap aan zijn volgers. 'Soms besef je pas iets als het er bijna of niet meer is. Geniet van elkaar en van de momenten❤️?', laat hij onder andere weten. 

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.