• Liefde
  • De Roelvinkjes

Donny Roelvink en vriendin hakken belangrijke knoop voor de toekomst door

Door Redactie
Donny Roelvink en vriendin hakken belangrijke knoop voor de toekomst door

Donny Roelvink en zijn vriendin Janice Blok hebben na veel wikken en wegen besloten om samen te gaan wonen. Het dilemma zat 'm vooral in de woonplek: hij woont in Amsterdam, zijn in Rotterdam. Maar de kogel is door de kerk: het stel gaat samenwonen in de hoofdstad.

'Ja ja, ik ga Rotterdam verlaten,' zegt Janice in een Instagram Story. 'Ik ga naar Amsterdam,' giechelt ze. De brunette laat weten dat ze gaat samenwonen met Donny. 'Ik geef het toe, hij heeft me overgehaald. Maar maakt niet uit. Ik ga gewoon,' zegt ze met een lichte snik. 

Droomhuis gezocht

Voordat de grote verhuizing plaatsvindt, moeten de tortelduifjes eerst nog een stulpje vinden. Daarvoor schakelen ze de hulp van hun fans in. Ze zoeken een gerenoveerde of nieuwbouw woning met twee slaapkamer en minimaal een balkon. Een jacuzzi bij de woning is een pre. 

Een jaar samen

Donny en Janice vierden vorige maand hun eerste jaar samen op het zonovergoten eiland Ibiza. 'Jij maakt mij een beter man, I love you,' schreef hij op Instagram.

Videoclip

Janice speelde in zijn videoclip Jij bent anders. Zijn clip zag hij dan ook als de uitgelezen kans om een groots gebaar te maken. 'Als je dan iemand spreekt waar je het leuk mee hebt, is het wel toepasselijk dat je vraagt: 'Zou jij in mijn clip willen spelen?'', vertelde hij aan YouTuber Iris Enthoven. Vanaf dan waren ze niet meer bij elkaar weg te slaan. Mocht Donny ooit nog een zangeres zoeken voor bij een van zijn nummers, dan hoeft hij niet ver te kijken. Janice deed namelijk ooit mee aan X Factor en kan dus een aardig deuntje zingen.

Beeld: Peter Smulders 

Donny Roelvink en vriendin hakken belangrijke knoop voor de toekomst door

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.