• De Roelvinkjes

'Donny Roelvink deelde bed met Bridget Maasland'

Door Redactie
'Donny Roelvink deelde bed met Bridget Maasland'

Vrijdagavond was influencer Fawrynotsawry, of te wel, Farja Farvardin te gast bij de uitzending van Radio-538. Hij vertelt op een illegaal feestje te zijn geweest waar Donny Roelvink ook was. De zoon van Dries liet daar naaktfoto's zien van vrouwen waarmee hij het bed heeft gedeeld. Radio 538-dj Barend van Deelen en sidekick Iris Enthoven zijn in shock als ze horen wie daar tussen staat.

De radiomakers doen een aantal pogingen om te raden wie er op die naaktfoto staat. Het is géén Sarah van Soelen en ook geen Yolanthe.

'Donny roelvink deelde bed met Bridget Maasland'

Volgens Fawrynotsawry gaat het om Bridget Maasland, de presentatrice die afgelopen jaar veel in het nieuws was na een korte relatie met André Hazes.

'Blijf uit m'n buurt'

Afgelopen week haalde Donny Roelvink keihard uit naar zijn ex. Hij schreef op Instagram 'Als ik geen liefde van je krijg, je niet kan vertrouwen, niet gemotiveerd van je raak, niet een goed/diep gesprek met je kan voeren, geen goede energie van je krijg, blijf dan alsjeblieft bij mij uit de buurt. Je wordt bedankt', aldus Donny.

Breuk met Janice

Donny en Janice lieten in oktober op Instagram weten dat het definitief over en uit is tussen de twee. 'Donny en ik hebben definitief besloten om een punt te zetten achter onze relatie. Wel wil ik erbij vertellen dat de reden van onze breuk niet is om wat jullie allemaal online gelezen hebben', schreef de influencer in het statement. Wel benadrukte Janice dat er geen sprake van ruzie is en dat ze nog altijd gek op elkaar zijn. 'Maar soms loopt het leven anders dan je verwacht. Dit is op dit moment de juiste beslissing voor ons allebei.'

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.