• De Meilandjes

Domper voor de familie Meiland: Franse chateau weer verlaagd in prijs

Door Redactie
Domper voor de familie Meiland: Franse chateau weer verlaagd in prijs

Het lukt Erica en Martien Meiland maar niet om hun Franse chateau kwijt te raken. De realitysterren waren al in prijs gezakt, maar helaas nog zonder succes. Hierdoor heeft de familie besloten om de vraagprijs van het kasteel wederom te verlagen. 

Aan Shownieuws laat Erica weten dat het Franse chateau op dit moment te koop staat voor 795.000 euro. Een groot verschil ten opzichte van de vraagprijzen die ze in eerste instantie vroegen. 

Vraagprijzen

Toen het Franse paleisje begin vorig jaar te koop kwam te staan, vroeg de familie Meiland er in eerste instantie 1,25 miljoen euro voor. Daarna verlaagde ze de vraagprijs naar 998.000 euro. Op dit moment zijn de Meilandjes dus weer gezakt en staat het chateau momenteel voor 795.000 euro te koop. 

Koper afgehaakt

In een eerder seizoen van Chateau Meiland leek het erop dat de verkoop van het Franse kasteel rond was. Maar de potentiële Nederlandse koper bleek positief getest te zijn op corona, waardoor de notarisafspraak niet door kon gaan. Erica beweerde destijds dat uitstel geen afstel betekende. Toch haakte de koper uiteindelijk af.

Blijven in Nederland

Erica is niet van plan om ooit nog naar het buitenland te verhuizen. Daar heeft de moeilijke verkoop van Chateau Marillaux ook mee te maken. 'Allemaal veel te veel gedoe', vertelde ze destijds.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.