• Liefde

Domien Verschuuren weer vrijgezel: 'Het is soort van een tijdje aan geweest'

Door Redactie
Domien Verschuuren weer vrijgezel: 'Het is soort van een tijdje aan geweest'

Domien Verschuuren (33) was een tijdje gelukkig in de liefde, maar die korte relatie is alweer voorbij. Dat onthult de radio-dj in de nieuwste aflevering van het immens populaire Man man man, de podcast.

In de afsluiter van het laatste seizoen vertelde Verschuuren al dat hij op het punt stond om 'verkering' te vragen aan de vrouw waarmee hij het heel gezellig had. Maar wanneer Bas en Chris hiernaar informeren, heeft Domien toch slecht nieuws. 'Het is een soort van gebeurd en het is soort van een tijdje aan geweest. Maar we hebben ervoor gekozen om er niet mee verder te gaan.'

Vrienden

De twee zijn erachter gekomen dat ze beter zijn als vrienden. 'Het is helemaal oké, ik ben nog steeds heel graag bij haar.' Zijn doel was om in 2021 een relatie te hebben, maar betekent dat dat de radio-dj ook weer op de markt is? 'Ik ben er in mijn hoofd nog niet helemaal bij...', aldus Domien. 'Ik zie mezelf op dit moment nog niet echt daten. Maar vanaf mei ben ik weer vrij in mijn hoofd én op de markt.'

Elf jaar relatie

Domien heeft eerder elf jaar een relatie gehad. Hij vroeg zijn jeugdliefde Caroline in Toscane ten huwelijk, maar de twee besloten uiteindelijk in september van 2018 uit elkaar te gaan. De keuze om met elkaar te stoppen maakten Domien en Caroline 'samen en met respect voor elkaar'. 'Er is geen ruzie, enkel liefde voor de elf jaar die we samen hebben gehad', liet hij destijds weten.

Bron: Shownieuws, Nu.nl | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.