Dolgelukkige Sabia op drempel nieuwe levensfase

Door Redactie
Dolgelukkige Sabia op drempel nieuwe levensfase

Zo gelukkig als Sabia Boulahrouz nu is, hebben haar lang niet gezien. Op Sylt viert ze met haar kinderen en beste vriendinnen Amaya (8) en Daamin (7) vakantie en daar spat het plezier vanaf.

Door: SHOW

Aan de Duitse krant Bild vertelt Sabia: 'Ik heb voor het eerst in mijn leven echt het gevoel dat ik mezelf gevonden heb, dat ik bij mezelf ben aangekomen. En dat ik alles achter me kan laten en vooruit kan kijken. Nu begint een nieuwe levensfase.'

Vakantie

Sabia geniet met volle teugen van de vakantie: 'Ik loop met de kinderen over het wad. We verzamelen mosselen en krabben. De hele zomervakantie is voor hen. Ik ben een enorme fan van het eiland Sylt. Waarom ver weggaan als het weer in Duitsland ook fantastisch is?'

Tweede seizoen

Op 23 augustus begint het tweede seizoen van Global Gladiators op ProSieben. De inspannende opnamen voor dat programma hebben ervoor gezorgd dat Sabia afgetraind door het leven gaat. En dat laat ze maar wat graag op het strand zien.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Dolgelukkige Sabia op drempel nieuwe levensfase

Door: Show | Beeld: Instagram