Dochtertje Ronnie Flex nu al zijn grootste fan

Door Redactie
Dochtertje Ronnie Flex nu al zijn grootste fan

Gisteren opende de grootste kroeg van Nederland weer de deuren. De Vrienden van Amstel Live ging van start en ook Ronnie Flex is daar van de partij. Maar: hij gaat niet van huis zonder zijn dochtertje Nori mee te nemen.

De moeder van de kleine meid, DJ Wef, was namelijk ook aanwezig en zorgde ervoor dat Ronnie lekker kon knuffelen met zijn hummeltje voor hij het podium op moest. Want Ronnie is on stage dan misschien wel een stoere rapper, achter de schermen is hij gewoon de lieve papa voor Nori. Zoet!

Eerste kindje

Eind oktober werd pas bekend dat Ronnie Flex vader zou worden. Toen liet de rapper weten dat hij de situatie voor zich had gehouden omdat het 'best wel complex' was. Flex, die tegenwoordig een stelletje is met Famke Louise, liet weten 'toegewijd' aan zijn dochter te willen zijn. De moeder van zijn kindje is Wafae Kefi. Wafae komt uit Den Haag en is bekend onder de artiestennaam DJ Wef.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Hollandse Hoogte, Instagram