• Liefde

Dochtertje John Ewbank en Kelly Weekers voor het eerst naar school: 'Iemand moest huilen en het was níet Scottie'

Door Redactie
Dochtertje John Ewbank en Kelly Weekers voor het eerst naar school: 'Iemand moest huilen en het was níet Scottie'

Het was niet zomaar een maandag voor John Ewbank en Kelly Weekers. Hun dochtertje Scottie ging voor het eerst naar school. De ouders hadden het er behoorlijk moeilijk mee, en werden zelfs een beetje emotioneel bij het afscheid.

Kelly plaatst op Instagram een tweetal foto’s van de grote dag, waarop onder meer te zien is hoe het meisje met een rugtas over straat huppelt. 'Daar gaat ze, op naar haar eerste schooldag. Iemand moest er huilen en Scottie was het niet', biecht de trotse moeder op. Ook John deelt een paar kiekjes. 'Eerste schooldag! Ga je toch lèk als vader?', schrijft hij erbij.

Went nooit

Volgers van Kelly snappen maar al te goed dat ze een traantje moest laten. 'Zo herkenbaar. Ik heb drie keer gehuild en daarna toen ze naar de middelbare gingen. En daarna… het went nooit', aldus een fan. 'Dat was papa die moest huilen zeker! En wat een schattig rugtasje', grapt een ander, waarop de blondine lachend reageert: 'Precies!'

Samengesteld gezin

John Ewbank en Kelly Weekers hebben samen twee kinderen: dochters Scottie Anne Marie Ewbank (4) en Georgie Anne Marie Ewbank (9 maanden). John is ook vader van dochter Day, uit zijn eerdere relatie met Vivian Reijs. John en Kelly zijn sinds 2012 samen en sinds december 2015 verloofd. Van een huwelijk is het echter nog steeds niet gekomen.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.