• Liefde

Dochtertje Chantal Bles (4) een jaar schoon

Door Redactie
Dochtertje Chantal Bles (4) een jaar schoon

Precies een jaar geleden liepen Chantal Bles en haar verloofde Robert Doornbos het ziekenhuis uit met het best mogelijke nieuws. Hun dochtertje Jada (inmiddels 4 jaar) is schoon verklaard. Vandaag, op Wereld Kanker Dag, viert het gezin dat het meisje een jaar schoon is.

Jada is een jaar gezond. Een mijlpaal die flink gevierd wordt. Chantal blikt terug op de dag dat ze het nieuws hoorden. 'We liepen het Prinses Maxima Centrum uit vol hoop en blijdschap na een lange strijd met ons meisje,' schrijft ze op Instagram. 'Wat een power zit er toch in de kleine lichaampjes!' De styliste ziet in dat Wereld Kanker Dag een dag is met veel verdriet. 'Maar ook een dag van vrolijkheid en power voor velen gelukkig!' Ze kan haar geluk niet op dat haar dochtertje gezond is. 'Blij met deze dag in alle gezondheid.'

Hoop

Chantal is enorm trots op haar gezin. 'Dat wij samen sterk staan, samen met onze Jada&Josh! We denken vandaag extra aan iedereen die nog aan het strijden is!' De styliste hoopt dat ze met hun verhaal anderen een beetje hoop kunnen geven. 

Huwelijk

Door de ziekte van hun dochtertje stond het leven van Chantal en haar verloofde Robert de afgelopen twee jaar stil. Alles stond in het teken van hun kleine meisje. Maar nu zij schoon is, zijn ze begonnen met de voorbereidingen van hun huwelijk. 'In mei 2021 zijn Robert en ik precies tien jaar samen, ons dochtertje Jada (3) is dan hopelijk nog steeds schoon en ons zoontje Josh is dan bijna drie jaar. Dan zijn ze ook oud genoeg om bijvoorbeeld de ringen te geven,' vertelt Chantal aan Story. 'Het moet een feest van de liefde worden, maar misschien nog meer een feest voor de kinderen. Want ik wil dan zeker vieren hoe dankbaar we zijn dat Jada bij ons is.'

Beeld: Peter Smulders 

Dochtertje Chantal Bles (4) een jaar schoon

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.