Dochter Linda de Mol gelukkig met knappe Tim

Door Redactie
Dochter Linda de Mol gelukkig met knappe Tim

De liefde mag Linda de Mol dan een flinke knauw hebben opge­leverd, haar kinderen Julian (25) en Noa (22) zijn gezegend met een hoge dosis romantiek in hun leven: Julian heeft al enkele jaren een relatie met topmodel Chelsey Weimar, en Noa is dolverliefd op de twee jaar oudere Tim.

Beiden wonen inmiddels in Amsterdam. Noa in het appartement dat Linda voor haar kocht vlak bij de Jordaan, Tim bij de Albert Cuyp. Toch ontmoetten ze elkaar pas in de tv-studio’s. Noa werkt als sportverslaggeefster bij HLF8 en Vandaag Inside; Tim werkt sinds augustus 2020 als producer bij Trinity Media. Daarvoor was hij ruim een jaar werkzaam bij ITV Studio’s, het bedrijf dat voor RTL4 The Voice of Holland maakte, in de tijd dat Talpa-eigenaar en producent John de Mol voor het eerst hoorde dat zijn zwager Jeroen Rietbergen zich schuldig had gemaakt aan seksueel grensoverschrijdend gedrag.

Metgezel

Linda, en ook haar kinderen, die altijd dol waren op de musicus, hebben de vreselijke affaire met Jeroen inmiddels achter zich gelaten. Nog altijd hebben ze al hun foto’s met Jeroen van social media verwijderd en steunen ze hun moeder waar ze kunnen. Daarin heeft Noa in Tim een metgezel, want ook hij doet alles voor zijn moeder...

Beeld: Brunopress

Lees het hele verhaal in Story. Editie 25 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.