• Veronica Inside

Dochter Derksen: 'Hij herstelt als een malle'

Door Redactie
Dochter Derksen: 'Hij herstelt als een malle'

Johan Derksen ligt in het ziekenhuis met een hersenschudding en moet de komende uitzendingen van Veronica Inside missen. Hij is thuis van de trap gevallen en brak daarbij ook zijn arm en heeft breuken in het gezicht.

De dochter van Johan Derksen, Marieke, laat weten dat hij goed aan het herstellen is. 'Het loopt allemaal een beetje uit de hand, geloof ik', plaatst ze op Twitter. 'Super lief en ook tamelijk bizar, alle aandacht. Maar het gaat goed met Johan hoor! De schrik is weg, herstelt als een malle. Dus voor we het weten gaat hij er gewoon weer met gestrekt been in.'

Bericht wordt geladen...

Veronica Inside

Nooit eerder miste Derksen een uitzending van Veronica Inside, Voetbal Inside of Voetbal International. Jan Boskamp vervangt Derksen in de uitzending van komende vrijdagavond, direct na de interland van de Oranje leeuwinnen tegen Mexico. Een vaste vervanger gaat Veronica dan ook nog niet zoeken.

Dochter Derksen: 'Hij herstelt als een malle'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders