Dit zijn de presentatoren van The Voice Senior

Dit zijn de presentatoren van The Voice Senior

Het zag er even naar uit dat niemand minder dan Gordon de presentatie van The Voice Senior op zich zou nemen. Niets is minder waar, want het zijn Wendy van Dijk en Martijn Krabbé die gevraagd zijn als presentatoren van het progamma.

The Voice Senior presentatoren 

Vorig jaar oktober werd bekend dat The Voice of Holland nóg een speciale editie krijgt. Naast The Voice Kids ontwikkelde RTL namelijk The Voice Senior. Dat is uniek te noemen, want Nederland krijgt de wereldpremière voor dit televisieformat. In de 180 landen waar The Voice wordt uitgezonden komt er namelijk nog géén seniorenversie voor. Het is daarom een enorme eer dat Wendy en Martijn hier voor zijn gevraagd.

The Voice senior jury

De jury is inmiddels ook gereed. Onlangs werd Angela Groothuizen aangesteld als vierde jurylid. Zij neemt samen met Ilse DeLange, Marco Borsato en Ali B. plaats in de jury van het nieuwe programma.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Dit zijn de presentatoren van The Voice Senior

Beeld: Peter Smulders