• Liefde

Dit zijn de mooiste BN'er bruiloften in het buitenland

Door Redactie
Dit zijn de mooiste BN'er bruiloften in het buitenland

Trouwen in het buitenland is voor veel mensen een droom. Deze BN'ers maakten hun droom werkelijkheid door het jawoord te geven op een romantische locatie (ver) over de grens. Van Sylvie Meis tot Johnny de Mol: we hebben de mooiste BN'er bruiloften in het buitenland voor je op een rij gezet.

De populairste bestemmingen voor een BN'er huwelijk in het buitenland? Dat blijken toch het Spaanse eiland Ibiza en de Italiaanse regio Toscane te zijn. Maar ook Frankrijk, Portugal en Sint-Maarten blijken groot favoriet als huwelijkslocatie, dat bewijzen deze bekende Nederlanders wel.

De mooiste BN'er bruiloften in het buitenland

Nick Schilder en Kirsten Hofstee op Ibiza

In de zomer van 2016, op 26 juni om precies te zijn, gaven Nick Schilder en zijn vriendin Kirsten elkaar het jawoord. Dat deed het koppel op hun favoriete eiland Ibiza, waar de twee veel herinneringen hebben samen. 

Sylvie Meis en Niclas Castello in Toscane, Italië

In het weekend van 19 en 20 september 2020 stapte Sylvie Meis voor de tweede keer in het huwelijksbootje, deze keer met haar nieuwe vlam Niclas Castello. De twee beleefden een sprookjesachtige bruiloft in het Italiaanse Toscane, waar ze samen met een intiem clubje vrienden en familie dagenlang feest vierden.

Johnny de Mol en Anouk van Schie in de Algarve, Portugal

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat Johnny de Mol in het echt werd verbonden met zijn grote liefde Anouk van Schie. Op 5 oktober 2018 was het zover: toen trouwde het stel in de Portugese Algarve, omgeven door vrienden en familie.

Lieke van Lexmond en Bas van Veggel in Toscane, Italië

Toscane is een populaire streek om te trouwen, zo blijkt ook uit de gekozen locatie van de trouwerij van Lieke van Lexmond en Bas van Veggel. Het koppel trouwde in juni 2016 op het Relais La Suvera landgoed, nabij Siena, waar ze een bruiloft in Italiaanse stijl organiseerden.

Jan Smit en Liza Plat op Sint-Maarten

De prijs voor de mooiste trouwdatum gaat naar Jan Smit. De Volendamse zanger en zijn grote liefde Liza trouwden op 11 november 2011 op het Caribische eiland Sint-Maarten. Wat de dag nog perfecter maakte, was dat het koppel elkaar het jawoord gaf bij ondergaande zon.

Wendy van Dijk en Erland Galjaard op Ibiza

Ook Ibiza is in trek onder onze BN'ers, want Wendy van Dijk en Erland Galjaard stapten ook in het huwelijksbootje op het Spaanse eiland. Dat deden de twee op 5 september 2014, alweer meer dan zes jaar geleden. 

Tooske en Bastiaan Ragas in Frankrijk

Op 25 juni 2005 zeiden Tooske en Bastiaan Ragas elkaar het jawoord in Frankrijk. Na vijftien jaar is het stel nog altijd even gelukkig. 'Heel graag nog heel lang met hem', schreef Tooske bij een foto uit de oude doos die ze op Instagram deelde.

Beeld: ANP, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.