Dit zijn de kinderen van Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis heeft een prachtige stem waarmee ze al flink wat hits heeft behaald. Maar behalve op het podium zal ze ook thuis wel veel zingen. 

kinderen Trijntje Oosterhuis
© Peter Smulders

Haar grote, samengestelde gezin is dan haar publiek. Trijntje heeft namelijk drie kinderen van twee verschillende mannen én een stiefzoon.

Zoons

Jonas Jonathan van den Eeden is de oudste zoon van de zangeres, hij is maar liefst achttien jaar oud. Ongeveer een jaar later kreeg Trijntje haar tweede zoon Marijn Benjamin van der Eeden, Marijn mocht dit jaar zestien kaarsjes uitblazen. Trijntje kreeg haar twee zoons samen met Sander van den Eeden. Het huwelijk van de twee liep in 2012 op de klippen. Ze was er kapot van, maar in haar scheidingsjaar vond ze alweer het geluk in de liefde. Alvin was ooit gitarist in Trijntje’s band Total Touch, dus ze kenden elkaar al een tijdje. Toch sprong de vonk tussen hen pas over tijdens het huwelijk van Berget Lewis en Sebastiaan van Rooijen. 

Bonusmoeder 

Met haar huidige liefde Alvin Lewis, die dus de tweelingbroer van zangeres Berget Lewis is, heeft Trijntje een dochtertje. Zij luistert naar de naam Maël Joni en is zeven jaar oud. De voormalige The Voice-coach is bovendien de stiefmoeder van Eljah (15), Alvins zoontje uit een eerdere relatie. Gezellige boel dus, thuis!

Opnieuw trouwen

Trijntje en haar Alvin zijn momenteel niet getrouwd, maar de zangeres zou dat best nog wel willen. Na haar scheiding met Sander dacht ze daar wel anders over en liet ze weten niet per se meer een trouwring om de vinger te willen hebben. Alvin heeft daar blijkbaar wel verandering in gebracht. ‘Of we willen trouwen? Ik sta er niet negatief tegenover, maar dan moet hij me vragen', zei Trijntje een tijd terug tegen Story over een eventueel huwelijk. 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!