• Het Perfecte Plaatje

Dit zijn de kinderen van Het Perfecte Plaatje-deelnemer Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis kinderen

Zangeres Trijntje Oosterhuis deed dit seizoen mee aan Het Perfecte Plaatje. Of de zangeres na het programma in haar vrije tijd nog een gaatje kan vinden om plaatjes te schieten is nog maar de vraag. Trijntje heeft namelijk een gezellig huis vol kids. 

Trijntje heeft namelijk drie kinderen van twee verschillende mannen én een stiefzoon.

Zoons

Jonas Jonathan van den Eeden is de oudste zoon van de zangeres, hij is maar liefst zeventien jaar oud. Ongeveer een jaar later kreeg Trijntje haar tweede zoon Marijn Benjamin van der Eeden, Marijn mocht dit jaar zestien kaarsjes uitblazen. Trijntje kreeg haar twee zoons samen met Sander van den Eeden. Het huwelijk van de twee liep in 2012 op de klippen. Ze was er kapot van, maar in haar scheidingsjaar vond ze het geluk in de liefde alweer. Alvin was ooit gitarist in Trijntje’s band Total Touch, dus ze kenden elkaar al een tijdje. Toch sprong de vonk tussen hen pas over tijdens het huwelijk van Berget en Sebastiaan van Rooijen. 

Bonusmoeder 

Met haar huidige liefde Alvin Lewis, die dus de tweelingbroer van zangeres Berget Lewis is, heeft Trijntje een dochtertje. Zij luistert naar de naam Maël Joni en is zeven jaar oud. De voormalige The Voice-coach is bovendien de stiefmoeder van Eljah, Alvins zoontje uit een eerdere relatie. Gezellige boel dus, thuis!

Opnieuw trouwen

Trijntje en haar Alvin zijn momenteel niet getrouwd, maar de zangeres zou dat best nog wel willen. Na haar scheiding met Sander dacht ze daar wel anders over en liet ze weten niet per se meer een trouwring om de vinger te willen hebben. Alvin heeft daar blijkbaar wel verandering in gebracht. ‘Of we willen trouwen? Ik sta er niet negatief tegenover, maar dan moet hij me vragen', zei Trijntje een tijd terug tegen Story over een eventueel huwelijk. 

Bron: Libelle, Story | Beeld: BrunoPress, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.