Dit zijn de kinderen van Edwin Jonker en Nurlaila Karim

Edwin Jonker begon zijn acteercarrière in het jaar 2000 als musicalster. Toch werd hij bij het grote publiek bekend toen hij in 2020 opdook in Meerdijk. 

Door Redactie
kinderen Edwin Jonker
© Peter Smulders

Edwin mag dan wel acteur zijn, maar zo graag als hij acteert, zo graag fotografeert hij ook. En daarbij lijken zijn twee kinderen ook een goed oog voor fotografie te hebben...

Edwin Jonker

Edwin is een bekende (stem)acteur en speelde al in veel Nederlandse romantische komedies, zoals Mannenharten 2, Tuintje in mijn hart en F*ck de liefde (2). Ook was Jonker in 2019 te zien in de terugkerende show The Passion, dat elk jaar in een andere stad in Nederland plaatsvindt. Edwin mocht toen de rol van Jezus op zich nemen in Dordrecht. In televisieseries is de acteur ook geen onbekende. Zo was hij onder andere te zien in soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden, Meisje van Plezier en Flikken Maastricht.

Gescheiden

Naast zijn vele rollen als acteur heeft Edwin ook nog eens een rol als vader in zijn privéleven. Jonker is getrouwd geweest met zangeres en musicalactrice Nurlaila Karim, maar het liefdesgeluk mocht niet voor lange tijd baten. Met Nurlaila heeft Edwin twee kinderen gekregen: Jay en Gaia.

De tekst gaat verder onder de foto.

kinderen Edwin Jonker

Edwin Jonker en Nurlaila Karim - 2004

Edwin Jonker en Nurlaila Karim
© Peter Smulders

Edwin Jonker en Nurlaila Karim 2003

Kinderen

Er zijn helaas maar weinig kiekjes van Edwin en zijn kinderen samen te vinden, maar op de Instagram-accounts van Edwin's kroost blijkt dat ook Jay en Gaia een goed oog hebben voor fotografie. Broer en zus, beiden, plaatsen geregeld mooie kiekjes op het social mediaplatform. Daarnaast lijken de twee ook nog eens ontzettend erg op hun vader. Lief!

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!