Dít zijn de gezinnen die meedoen aan een nieuw seizoen 'Helemaal het einde'

Door Redactie
Dít zijn de gezinnen die meedoen aan een nieuw seizoen 'Helemaal het einde'

Fans van ‘Helemaal het einde’ opgelet: de gezinnen die meedoen aan het volgende seizoen zijn bekendgemaakt! Ook is onthuld naar welk land de families afreizen.

Afrika

In 2018 gaan 3 gezinnen hun dromen verwezenlijken in het buitenland. Dit jaar wordt de bestemming het Afrikaanse Kaapverdië, en om precies te zijn het eiland São Vicente.

De nieuwe families

Volgend jaar zullen we de familie Molenaar, De Weijer en Beerens op de voet volgen in Kaapverdië. Fleur (33) en Ocke (48) Molenaar emigreren met hun kinderen Suus (5) en Wolf (3) in de hoop een vrijer leven te kunnen leiden. Maaike (38) en Bart (45) de Weijer reizen met hun zoontje Senna (8) en chihuahua Meis af naar Afrika om een horecazaak op te bouwen. En de familie Beerens, bestaande uit Jessica (32), Jasper (36), tweeling Floor en Britt (7) en Joep (4), wil de dagelijkse sleur achter zich laten. Verrassend detail: Jasper is betonvlechter, maar hoopt zijn passie voor muziek in Kaapverdië te ontplooien. Het 4e gezin komt pas later in het seizoen, en is nog niet bekend gemaakt.

Bestaan opbouwen

In Helemaal het einde worden Nederlandse gezinnen gefilmd die emigreren naar het buitenland. Ze krijgen een stuk grond, een geldbedrag om zoden aan de dijk te zetten en 1 jaar tijd om een nieuw bestaan op te bouwen en dus ook vanuit het buitenland een business op te zetten. Het nieuwe seizoen van Helemaal het einde start op maandag 8 januari en zal heel het jaar te zien zijn.

Dít zijn de gezinnen die meedoen aan een nieuw seizoen 'Helemaal het einde'

Beeld: RTL | Libelle.nl