Dit wordt de vervanger van Eva Jinek tijdens zwangerschapsverlof

Door Redactie
Dit wordt de vervanger van Eva Jinek tijdens zwangerschapsverlof

Volgens KRO-NCRV zullen de zomeravonden in augustus er anders uitzien op NPO1. In die maand gaat presentatrice Eva Jinek met zwangerschapsverlof. Haar programma 'Jinek' wordt tijdelijk stopgezet en vervangen door 'Laat op Eén', gepresenteerd door Nadia Moussaid.

Die naam doet niet bij iedereen een belletje rinkelen. De 34-jarige Nadia Moussaid is namelijk nog niet zo bekend bij het grote publiek, maar is al wel werkzaam binnen de publieke omroep. Zo werkte ze bij 'Nieuws & Co' op NPO Radio 1 en is een van de presentatoren van 'Brandpunt+', dat wegens bezuinigingen wordt stopgezet.

Laat op Eén

Het nieuwe programma 'Laat op Eén' zal in dezelfde lijn zijn als 'Jinek', inclusief actuele thema's en scherpe interviews. Zo laat mediadirecteur van KRO-NCRV Jochem de Jong weten dat Nadia 'een talentvolle presentator is met een scherp journalistiek oog'. 'Ze heeft in het verleden laten zien dat ze de kijker op eigen wijze kan meenemen in de gesprekken aan tafel,' aldus De Jong. 'Laat op Eén' wordt van maandag 6 tot en met vrijdag 31 augustus op doordeweekse avonden om 23.00 uur uitgezonden op NPO 1.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Dit wordt de vervanger van Eva Jinek tijdens zwangerschapsverlof

Beeld: ANP