• Amanda Beekman
  • Liefde

Dit was hun laatste kans op een baby: Amanda Beekman en Harrie Kolen

Door Redactie
Dit was hun laatste kans op een baby: Amanda Beekman en Harrie Kolen

Op een latere leeftijd nog een kindje. Genoeg bekende Nederlanders die hierop hopen. Zo ook Amanda Beekman en haar vriend Harrie Kolen.

'Baby meer dan welkom'

De 43-jarige ex-vrouw van Martijn Krabbé maakte er nooit een geheim van graag een baby te willen met haar nieuwe vriend Harrie Kolen. De vreugde was groot toen bleek dat ze op 40-jarige leeftijd in verwachting was van een dochtertje. Maar met 24 weken ging het mis. Dochter Jane bleek in de buik te zijn overleden. Het verdriet was heel groot, vooral omdat Amanda als geen ander besefte dat dit weleens de laatste kans op een kind van haar en Harrie kon zijn geweest. 

'Naam voor het kindje'

Toch weigerde ze om op te geven. "We willen heel graag samen nog een kindje krijgen", vertelde ze twee maanden na het drama. "Ik weet niet of het gaat lukken, maar de wens is er. Sterker: we hebben zelfs al een naam voor ons volgende kindje. Hij of zij is heel erg welkom." 

Beeld: Peter Smulders. Bron: Story

Lees ook: Dit was hun laatste kans op een baby: Katja Schuurman en Freek, Trijntje Oosterhuis en Alvin Lewis, Sonja Silva en Pyke Pos, Anouk en vriend Dominique.