• GTST

Dít oude vertrouwde GTST-personage keert terug naar Meerdijk

Door Redactie
gtst

Hij is al meerdere keren gegaan en teruggekeerd naar Meerdijk, en eigenlijk is GTST niet compleet zonder dit personage. Maar er is goed nieuws, want binnenkort zien we ‘m gewoon weer terug in de dagelijkse soap. Over wie we het hebben?

Begin december wandelt – *tromgeroffel* – niemand minder dan Jef Alberts het soapdorp binnen. Bartho Braat (68) kruipt weer in de huid van het GTST-personage en zal als Sinterklaas te zien zijn in de populaire serie, zo onthult de nieuwe leader. Aan het einde van de onderstaande video zien we de verklede acteur naast Jette van der Meij (64), beter bekend als Laura Selmhorst, staan.

Niet voor één avond

Het beste nieuws is dat Jef niet alleen met een mijter op te zien zal zijn, maar langer blijft hangen dan één avond. Lucas zou hem namelijk om een nog onbekende gunst vragen.

Sinterklaas

De rol van Jef Alberts is een vertrouwde voor Bartho Braat, maar óók hebben we ‘m al vaker in een rode Sint-outfit gezien. Het is namelijk niet de eerste keer dat de acteur in GTST zijn opwachting maakt als de goedheiligman. Daarnaast speelt hij sinds kort in de serie ‘De Pepernoten Club‘, waarvoor hij eveneens een tabberd draagt.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Dít oude vertrouwde GTST-personage keert terug naar Meerdijk

Beeld: RTL | Flaironline.nl