Dít model is de bekende dochter van Sander de Kramer

Sander de Kramer (49) is bij het grote publiek bekend geworden door zijn deelname aan Wie is de Mol? seizoen 23. 

Sander de Kramer
© Brunopress

Je kunt hem onder meer kennen van programma's als De Wandeling, Keuringsdienst van Waarde en Reisadvies Negatief. Naast zijn werk als presentator is hij ook nog eens vader van een prachtige dochter. Dit bekende model deed in 2017 mee aan Hollands Next Top Model.

Carrière

Sander de Kramer is een bevlogen journalist en begon zijn carrière bij RTV Rijnmond. Hij presenteerde daar verschillende programma's en werkt sinds 2009 bij KRO-NCRV, waar hij ook tal van programma's presenteert. De Kramer verscheen meerdere keren als tafelheer bij De Wereld Draait Door. In 2012 vertolkte de journalist de rol van discipel in The Passion. 

Vader van bekend model

Sander heeft dus al een behoorlijk veel ervaring in de mediawereld. Naast zijn ambities is hij ook nog fulltime vader van een prachtig Nederlands model. Je kunt haar kennen van Hollands Next Top Model. In 2019 zorgde dit programma voor haar doorbraak. 

Sanne de Kramer

We hebben het natuurlijk over Sanne de Kramer. Ze werd geboren op 3 oktober 1999 in Rotterdam en stopte op haar 17e met school, omdat ze zich wilde focussen op modellenwerk. Dit pakte goed uit, want in 2017 werd kreeg Sanne de 3e plaats in Hollands Next Top Model. Nog steeds is de prachtige dochter van Sander niet weg te slaan uit de modellenwereld en dat snappen wij wel met zulke foto's!

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!