Dit is wanneer Stromae weer optreedt in de Ziggo Dome

Door Redactie
Dit is wanneer Stromae weer optreedt in de Ziggo Dome

Goed nieuws voor fans van Stromae. De zanger heeft maandag namelijk een vierde show toegevoegd aan de concerten die hij in 2023 in de Ziggo Dome gaat geven.

Nieuwe show Stromae

Naast de optredens op 13, 14 en 15 april komt de Belg ook op woensdag 22 november naar de Amsterdamse concertzaal. Kaarten voor het concert gaan woensdag om 10.00 uur in de verkoop, meldt organisator MOJO.

Multitude-tour

Het concert in november maakt net als de reeds aangekondigde shows onderdeel uit van de Multitude-tour van de singer-songwriter. De concertreeks heeft dezelfde titel als zijn laatste album waarmee Stromae dit jaar na zes jaar terugkeerde in de spotlights. De tour begint dit najaar in de Verenigde Staten en gaat volgend jaar op 4 maart in het Franse Bordeaux van start in Europa.

Lowlands

Stromae stond afgelopen weekend als afsluiter op het festival Lowlands in Biddinghuizen. De artiest brak tien jaar geleden door met enorme hits als Alors on danse, Formidable en Papaoutai. Voor zijn muziek won hij talloze prijzen waaronder vier Victoires de la musique, vier NRJ Awards en een MTV Award.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.