Dit is wanneer Mart Hoogkamer weer gaat optreden in Ahoy

Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer geeft in april 2023 opnieuw een concert in Rotterdam Ahoy, nadat hij daar afgelopen jaar al twee uitverkochte optredens gaf. 'Rotterdam Ahoy zit mij als gegoten', meent de 24-jarige zanger.

'Wie weet wordt het wel een jaarlijkse traditie.'

Hoogtepunt

De optredens die Hoogkamer afgelopen april in Ahoy gaf waren de grootste die hij destijds ooit gegeven had. De zanger noemt die optredens 'het hoogtepunt van dit jaar voor mij'. Hoogkamer stond afgelopen weekend als gastartiest bij de Toppers in de Johan Cruijff ArenA en in december treedt hij op tijdens het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome.

Blunder

Dat Mart fan is van Ahoy dat bleek begin november al... De zanger had toen een optreden in het Nieuwe Luxortheater en ging toen zo op in het moment dat hij even dacht op te treden in Ahoy. Hierdoor versprak hij zich tegen het publiek. 'Dames en heren, jongens en meisje: Ahoy zing mee!', schreeuwde Hoogkamer tijdens zijn optreden in het Nieuwe Luxortheater in Rotterdam. De volkszanger dagdroomde even over zijn optreden in Ahoy. Direct daarna kreeg Mart de slappe lach, vertelt hij op Instagram Stories. Gelukkig ging het optreden volgens de zanger goed.

'Volgend jaar weer naar Ahoy'

Door de verspreking lijkt het Mart een uitstekend idee om volgend jaar weer op te treden in Ahoy. 'Daar waren de mensen helemaal enthousiast over. We gaan er alles uithalen. Het wordt nog dikker dan de afgelopen keer', aldus Mart. De wens om dus weer op te treden in Ahoy is voor Mart nu dus helemaal uitgekomen.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.