Eerst pauze: dit is wanneer de Meilandjes hun nieuwe pension gaan verbouwen

De familie Meiland kocht onlangs - na het verkopen van hun Franse Chateau - een pension in Noordwijk om daar gasten te gaan ontvangen. Toch mag het nog even duren voordat we bij de familie kunnen logeren, want er komt eerst een periode van rust. 

Martien Meiland en Erica Renkema
© Brunopress

Het afgelopen jaar is een druk jaar geweest voor de Meilandjes en dat is dan ook waarom de familie een welverdiende rustpauze inlast. Na de koop van hun nieuwe pension in Noordwijk zijn Martien en Erica nog even niet bezig met de nodige onderhoud ervan. In De Telegraaf vertellen zij over de plannen voor het nieuwe jaar én over het nieuwe projectje: pension Christina. 

Code Rosé

Martien laat in ieder geval al weten dat pension Christina niet een naam is die bij de familie past, dus doopten ze het project om in Code Rosé. Al zal deze snelle naamsverandering voorlopig ook even het enige zijn wat veranderd wordt. Code Rosé moet wel helemaal onder handen genomen worden, maar dat is voor de familie pas van latere zorg. 'We hebben nu even een rustperiode. Half januari starten we met sloopwerkzaamheden in ons pension', vertelt Erica.

Sfeerloos

Het pension dat nu in handen is van de Noordwijkse familie is nu gemaakt voor Duitsers en is volgens Martien en Erica erg sfeerloos. 'Wij kijken elkaar ook weleens aan van: waar zijn we weer aan begonnen?', zegt Erica. 'We zijn veel aan het nadenken en ideeën aan het opdoen, dan krijg je er wel zin in. En wat scheelt is dat wij er nu niet wonen: dan heb je thuis een schone en nette plek om naartoe te gaan.'

Bron: RTL Boulevard

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!