• Jinek

Dit is waarom Waylon Jinek afzegde: 'Wil niet meer praten over privéleven'

Door Redactie
Dit is waarom Waylon Jinek afzegde: 'Wil niet meer praten over privéleven'

Waylon zal niet aan tafel schuiven bij Jinek. Zijn management laat weten dat de zanger ervan afziet. Waylon zou volgens het management niet meer willen uitweiden over zijn privéleven en het daarbij horende vreemdgaan. 

Niet te gast 

Gister werd duidelijk dat de zanger afziet van het interview moment op 14 september. Het management van Waylon laat weten dat de zanger niet te gast zal zijn, omdat er te veel naar zijn privéleven gevraagd zou gaan worden. Dit terwijl de focus volgens hen hoort te liggen op zijn nieuwe muziek. 

Privégebeurtenissen

Volgens de manager van Waylon zou bij Jinek te veel gefocust worden op de relatie van Waylon en Bibi. 'Zonder overleg is zijn aanwezigheid bij Jinek door het programma ver van tevoren aangekondigd waarna de indruk ontstond dat Waylon daar nog eens uitgebreid zou praten over de gebeurtenissen in zijn en Bibi’s privéleven. Toen dit als feit werd aangekondigd in diverse media ontstond er druk vanuit de redactie om, ondanks eerder gemaakte afspraken, de privégebeurtenissen toch uitgebreider te bespreken. Hiervoor hebben wij vriendelijk bedankt en hebben we meteen besloten het geplande optreden te annuleren.'

Niet in herhaling treden

Het management maakt duidelijk dat Waylon momenteel niet nog eens zijn vuile was wil uithangen. 'Hij heeft immers gebiecht, zijn diepe excuses gemaakt aan zijn vrouw en zij knokken inmiddels samen voor wat ze waard zijn. De tijd zal leren of dat voldoende is. En welke vraag zou hij in godsnaam nog moeten beantwoorden?' 

Bron: Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.