Dit is waarom David Attenborough nooit meer terugkeert op Instagram

Door Redactie
Dit is waarom David Attenborough nooit meer terugkeert op Instagram

David Attenborough is niet meer van plan terug te keren op Instagram. 'Ik heb al genoeg moeite met de normale post', laat de Britse bioloog vrijdag weten in een interview met BBC Radio 1.

Sinds november is Attenborough al niet meer actief op het platform. Zijn posts van daarvoor zijn nog wel te zien. Twee maanden eerder besloot hij een account te openen op Instagram, om aandacht te vragen voor klimaatverandering. Attenborough had binnen 4 uur en 44 minuten al een miljoen volgers. Een record, niet eerder wist iemand zo snel dat aantal volgers te bereiken.

Dagelijkse routine

Maar ondanks dat succes heeft hij Instagram niet in zijn dagelijkse routine gepast. 'Ik heb eventjes mijn bijdrage gedaan op Instagram. Maar ik ben niet van plan om terug te keren', zegt hij. Attenborough geeft aan het al druk genoeg te hebben met de brieven die hij elke dag krijgt, zo'n 70 per dag. Die wil hij, als dat lukt, allemaal persoonlijk beantwoorden.

Record

Attenborough verbrak met de snelle aanwas van zijn volgers op Instagram het record van Jennifer Aniston, die in 5 uur en 15 minuten een miljoen volgers behaalde. Inmiddels staat het record op de naam van Harry Potter-acteur Rupert Grint. Hij was binnen 4 uur en 1 minuut een miljoen volgers rijker.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.