• Liefde

Dit is 'r dan: MAFS-Henk deelt foto van nieuwe vriendin

Door Redactie
Dit is 'r dan: MAFS-Henk deelt foto van nieuwe vriendin

Married at First Sight liep voor Henk uit op een fiasco. Des te blijer is de vrolijke Brabander dat hij nu tóch de liefde heeft gevonden. Met trots stelt hij zijn nieuwe vriendin voor.

Dat Henk gelukkig is in de liefde, is al een tijdje geen geheim meer. De MAFS-deelnemer werd met zijn nieuwe vlam gespot in de Efteling. Hij heeft zijn hart verloren aan eveneens een blondine, maar deze keer heeft ze flinke krullen, anders dan zijn (ex-)vrouw Chantal. Omdat de Brabander wel erg veel vragen kreeg over de dame in kwestie, deelt hij nu een foto met haar.

Vlinders

Hoe zijn vriendin heet, onthult hij niet. Wel laat Henk weten dat hij smoorverliefd is op de blonde krullenbol. 'Supertrots mag ik jullie eindelijk voorstellen aan de vrouw die mij het geloof in echte liefde terug heeft gegeven en de vlinders in mijn buik iedere dag weer laat dwarrelen,' schrijft de verliefde volkszanger. Ook zegt hij 'nooit niet verliefd' te zijn op haar. 

Bruiloftsgast

Eerder vertelden bronnen dichtbij Henk al dat het huwelijk wel enig nut gehad: de dame in kwestie was een van de bruiloftsgasten. De insider verklaart: 'Ze was aanwezig op de bruiloft. Henk had haar daar weleens eerder gezien, want anders had zij natuurlijk geen uitnodiging voor het huwelijk gekregen.' Maar het is niet zo dat er al gevoelens waren tíjdens de huwelijksvoltrekking. 'Er speelde toen nog niets tussen Henk en zijn vriendin. De vonk is echt pas later overgeslagen, toen Chantal allang uit Henks leven was.' De twee gingen al samen een gezellig avondje naar Tineke Schouten. 'Zijn lieve, knappe vriendin. Zij ziet er veel beter uit dan Chantal.' Henk is zelfs zoenend gespot met zijn nieuwe liefde!

Beeld: RTL | Bron: Party

Dit is 'r dan: MAFS-Henk deelt foto van nieuwe vriendin

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.