Dit is het succesvolle gezin van De Verraders-deelnemer Nathan Rutjes

Zo ziet het gezin van ex-voetballer en De Verraders-deelnemer Nathan Rutjes eruit. 

Nathan Rutjes

Vanaf vrijdag 3 maart kunnen we weer wekelijks genieten van een nieuw seizoen van De Verraders. Dit keer vindt het spel zich plaats in het prachtige Zuid-Frankrijk, waar ook ex-voetballer Nathan Rutjes naartoe vertrekt. 

Carrière

Nathan speelde vanaf 2005 tot en met 2018 professioneel voetbal en kwam in zijn carrière als middenvelder uit voor verschillende clubs: Sparta, MVV en Roda JC Kerkrade. Toch vond Rutjes niet alleen het voetballen leuk, maar ook het trainen. Hij behaalde daarvoor zijn trainersdiploma bij de KNVB. In 2016 kreeg de voetballer zelfs de titel 'Maatschappelijk Speler van de Eredivisie'. Uit handen van de Vriendenloterij ontving hij voor deze uitverkiezing een cheque van 50.000 euro. Dat geld mocht hij verdelen over goede doelen. 

Gezin

Nathan heeft veel voor goede doelen en maatschappelijke instanties mogen doen, maar thuis is hij 'gewoon' vader en man. Rutjes is getrouwd met Angelique Wakly en samen hebben zij een zoontje genaamd Lavezzi.

Mollenstreken 

De jonge man is ook geen onbekende op televisie, aangezien Lavezzi vanaf 2020 het programma Mollenstreken op Zapp presenteert. Daar geeft hij een nabeschouwing op het programma Wie is de Mol?. Niet zo gek ook, want zijn vader deed in 2020 mee met het programma. Lavezzi won in 2021 met Mollenstreken zelfs de Zapp Award voor beste jeugdprogramma en werd hij in dat jaar ook nog eens genomineerd voor de Televisier-Ster Jeugd. 

De Verraders

Vanaf 3 maart wordt alweer het derde seizoen van De Verraders uitgezonden. Twintig bekende Nederlanders strijden voor een zilverschat van maar liefst 40 kilo. Deze keer wordt het programma opgenomen in een Frans kasteel waar de Verraders alle Getrouwen eruit proberen te werken. Het nieuwe seizoen is te zien op RTL 4 om 20.00 uur.

Op de hoogte blijven van alles rondom De Verraders? Bekijk hier ons overzicht. 

Bron: Instagram

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!