• Volendam

Dít is het nieuwe thema van de Toppers 2018

Door Redactie
Dít is het nieuwe thema van de Toppers 2018

Volgend jaar betreden René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit weer het enorme podium van de ArenA. En dat doen ze helemaal in het roze! Pretty in Pink is namelijk het thema van de reeks Toppers-concerten in mei 2018.

Verkleedparties

De volgende Toppers-concerten worden één roze droom. De zangers hebben gisteravond in RTL Late Night bekend gemaakt dat roze het thema is. Volgens Gerard spelen de outfits een grote rol tijdens de concerten: "Mensen vinden het altijd heel leuk om zich aan te kleden. Mensen zijn er toch mee bezig van: nou, wat doe jij aan? Er worden zelfs hele verkleedparties thuis georganiseerd. Helemaal leuk". 

Circus

De zangers hebben zelf ook invloed op het Toppers-thema. "We hebben altijd ideeën over het thema. Die leggen we dan op tafel. Is dat niet leuk? Of dat? Dit jaar staat de kleur mij enorm aan. Ik had eerst het idee om een pyjamaparty ervan te maken, maar dat idee is afgekeurd. En Pirates of the Carribean leek me heel leuk als thema, maar ook dat gaat niet door", aldus Gerard. Dit jaar is besloten dat roze en circus centraal staan.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders