Dit is het lieve gezin van De Verraders-kandidaat Maria Fiselier

Maria Fiselier mag zichzelf gaan laten zien in het nieuwe seizoen van De Verraders.

Maria Fiselier

Dit derde seizoen schuiven er weer twintig BN'ers aan aan de ronde tafel in De Verraders. De een bekender dan de andere. Daarom dook Story in het privéleven van de deelnemers. Waar kun je Maria Fiselier van (her)kennen en hoe ziet haar lieve gezinnetje er eigenlijk uit?

Maria Fiselier is een klassiek geschoolde zangeres en werk voornamelijk in het klassieke muziek - en opera veld. Ze beschrijft zichzelf op haar eigen website als 'vrolijk, optimistisch en gepassioneerd.' Ze wil met haar zangcarrière graag mensen bereiken en ze de wonderen van muziek te laten zien.

Programma's

Dat deed ze dan ook al eerder in meerdere tv-programma's. Zo was Maria in 2017 te zien in Tijl B op volle toeren waar ze samen met Andre Hazes jr. te gast was en haar eigen versie van het lied 'Leef' maakte. Een jaar later - in 2018 - liet de zangeres haar kunsten zien in Beste Zangers. In 2020 nam ze plaatst in een van de stoelen bij De Slimste Mens en vorig jaar was Fiselier nog te zien als Carol Singer in Scrooge Live. Daarnaast is ze sinds 2022 presentator bij AVROTROS waar ze alle tv-registraties van klassieke concerten en evenementen, zoals het Prinsengrachtconcert presenteert. 

Partner Maria Fiselier

Nu u weet waar u Maria precies van kan kennen, duiken we in het privéleven van Maria. Maria is samen met Deniz Tahberer, een 'World traveling Violinist', zoals hij zichzelf op zijn Instagram-account beschrijft. De twee bundelen dan ook regelmatig hun krachten en spelen en zingen graag samen. Eind 2020 werd het gezin uitgebreid door de komst van dochter Sare Jitske. Afgelopen november werd de kleine meid alweer twee jaar oud. 'Ongelooflijk hoe snel de tijd gaat. Ik heb ontzag voor haar en hoe ze zich ontwikkelt tot een sterke, grappige en ontzettend lieve peuter. Elke dag brengt iets nieuws met zich mee en de wereld door haar ogen zien maakt het leven een stuk leuker!', schreef de trotse moeder op Instagram. 

De Verraders

Vanaf 3 maart wordt alweer het derde seizoen van De Verraders uitgezonden. Twintig bekende Nederlanders strijden voor een zilverschat van maar liefst 40 kilo. Deze keer wordt het programma opgenomen in een Frans kasteel waar de Verraders alle Getrouwen eruit proberen te werken. Het nieuwe seizoen is te zien op RTL 4 om 20.00 uur.

Op de hoogte blijven van alles rondom De Verraders? Bekijk hier ons overzicht. 

Bron: Instagram, mariafiselier.com 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!