Dit is het knappe gezin van de Verraders-deelnemer Jan Slagter

Jan Slagter gaat meedoen aan het nieuwste seizoen van De Verraders, dat vanaf 3 maart weer op de tv te zien is. Maar wat weten wij eigenlijk al van deze omroepbaas? Hoe ziet zijn gezin eruit? Story heeft het voor u uitgezocht.

Door Luna Eveleens
jan slagter

Jan Slagter (68), die bekend is als omroepbaas (MAX), is één van de twintig kandidaten die meedoen aan het nieuwe seizoen van het spelletjesprogramma. In 2002 richtte hij omroepvereniging MAX op, omdat er volgens hem te weinig media was voor 50-plussers. Ook is Jan bekend als presentator en heeft hij meerdere programma's van omroep MAX gepresenteerd. In 2022 deed deze omroepbaas al mee aan Make Up Your Mind en zal nu dus ook te zien zijn in de Verraders. 

Maar hoe zit het met het privéleven van Jan? Hoe ziet zijn gezinsleven er precies uit?

Knappe zoons

De presentator is nu al 25 jaar getrouwd met zijn vrouw, Ingrid Prinsenberg. Ze leven veel hun eigen leven. Zo zorgt Ingrid vooral voor het huishouden en maakt Jan lange dagen op zijn werk. ‘Natuurlijk vinden we het leuk om dingen samen te doen, maar dat hoeft niet elke dag. We hebben beiden ook een eigen leven en dat vinden we belangrijk,’ verklaarde Jan eerder in Margriet. Samen hebben ze twee zoons gekregen: Tim en Diederick. Waar Jan zelf veel op televisie te zien is kiest zijn familie ervoor om minder in de schijnwerpers te staan. Toch duiken er regelmatig wel wat foto's van zijn zoons op en wat een plaatjes zijn dat! Ziet u de gelijkenis met hun vader?

jan slagter rode loper
© Brunopress

Jan met zijn gezin bij de premiere van de film Louis, 2022

Oudere foto's

Er zijn ook nog wat oudere foto's verschenen van de zoons van Jan, bekijk hieronder hoe ze er vroeger uitzagen:

jan en tim
© Edwin Smulders

Jan met zijn oudste zoon Tim, bij de musical premiere Moeder Ik Wil Bij de Revue, 2014

jan en diederick
© Edwin Smulders

Jan met zijn jongste zoon Diederick bij de James Bond premiere Sky Fall, 2012

De Verraders

Vanaf 3 maart wordt alweer het derde seizoen van De Verraders uitgezonden. Twintig bekende Nederlanders strijden voor een zilverschat van maar liefst 40 kilo. Deze keer wordt het programma opgenomen in een Frans kasteel waar de Verraders alle Getrouwen eruit proberen te werken. Het nieuwe seizoen is te zien op RTL 4 om 20.00 uur.

Op de hoogte blijven van alles rondom De Verraders? Bekijk hier ons overzicht. 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!