• Showbizz

Dit is het gezin van Rob Kemps van de Snollebollekes

Door Redactie
Dit is het gezin van Rob Kemps van de Snollebollekes

Rob Kemps (35) is veel meer dan de jolige zanger van Snollebollekes, hij is ook een familieman. En heel slim, dat blijkt maar weer door zijn deelname aan De Slimste Mens. 

Rob behoort tot een van de finalisten van het programma De Slimste Mens. Kijkers liggen regelmatig in een deuk om de zanger/cabaretier, maar wie is Rob Kemps nog meer?

De partner van…

Rob Kemps heeft al jaren een relatie met Miriam Swinkels. Op het Instagram-account van Rob kun je haar geregeld voorbij zien komen. Zoals deze zoete foto, met als onderschrift: ‘Hoera ? De liefste leukste knapste fijnste is vandaag jarig ❤️? Voor altijd met jou.’

De tekst gaat verder onder de foto’s

De vader van…

Rob en Miriam hebben samen een zoontje genaamd Manu. Het kindje werd 8 november 2019 geboren. Na een week deelde de trotse papa een foto van Manu met zijn Instagram-volgers. Daaronder schreef hij: ‘Lieve mensen een hele week ben ik nu 'papa' ongelooflijk wat dat met een mens kan doen ❤️. Moeder en kind maken het uitstekend maar... na een paar dagen ziekenhuis nu een paar dagen thuis. En door wat extra benodigde zorg is mijn plaats dit weekend thuis en helaas nog niet in het feestgedruis... heel erg jammer is dat wel. Maar ik zie jullie vast allemaal heel snel’.

De tekst gaat verder onder de foto.

Samengesteld gezin

Toch zien wij op zijn Instagram meer kinderen langskomen: Rob en Miriam vormen dan ook een samengesteld gezin. Miriam heeft nog twee dochters uit een eerdere relatie. Een gezellige boel is het in ieder geval wel.

De tekst gaat verder onder de foto.

Uitverkochte GelreDome's

Voor Rob was 2019 magisch vanwege het succes van Snollebollekes. Met zijn feestelijke muziek verkocht hij dat jaar twee shows in het Gelredome uit. Ook heeft hij daar een tegel gekregen in de Walk of Fame!

Bron: Vriendin.nl, omroepbrabant.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.