Dit is het gezin van De Verraders-deelnemer Giorgio Hokstam

Zo ziet het gezin van presentator en De Verraders-deelnemer Giorgio Hokstam eruit.

Giorgio Hokstam

Vanaf vrijdag 3 maart kunnen we weer wekelijks genieten van een nieuw seizoen van De Verraders. Dit keer vindt het spel zich plaats in het prachtige Zuid-Frankrijk, waar ook presentator en radio-dj Giorgio Hokstam naartoe vertrekt. 

Carrière

Giorgio is momenteel radio-dj bij zender 100% NL. Hokstam liep in 2014 stage bij radioprogramma Mattie & Wietze, waarna hij begon aan NuTalent, het opleidingstraject van 538 en SLAM!. Uiteindelijk kwam Giorgio terecht bij SLAM! en kreeg daarna zijn eigen show bij de zender. Na SLAM! koos hij voor een andere richting en kwam hij te werken als presentator voor FunX. Ook zijn tijd bij FunX kwam tot een einde: Giorgio ging aan de slag als muziekdeskundige bij RTL Boulevard. 

Begin januari dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat Hokstam niet meer bij het entertainmentprogramma werkzaam was. Giorgio heeft nu dus zijn taak als radio-dj bij 100% NL.  

Gezin van Giorgio Hokstam

Niet alleen is Giorgio dj en presentator, maar volgens hemzelf is hij ook nog eens een zelf geaccrediteerde #dadfluencer - een 'vader influencer'. Zes maanden geleden stapte Hokstam in het huwelijksbootje met zijn grote liefde en moeder van zijn twee kinderen. Twee maanden daarvoor werden ze voor de tweede keer ouders van dochtertje Malu Imaya. In 2020 kregen ze zoontje Koa. 

Op Instagram plaatst Giorgio geregeld kiekjes van zijn werk, maar ook van zijn prachtige gezin. 

De Verraders

Vanaf 3 maart wordt alweer het derde seizoen van De Verraders uitgezonden. Twintig bekende Nederlanders strijden voor een zilverschat van maar liefst 40 kilo. Deze keer wordt het programma opgenomen in een Frans kasteel waar de Verraders alle Getrouwen eruit proberen te werken. Het nieuwe seizoen is te zien op RTL 4 om 20.00 uur.

Op de hoogte blijven van alles rondom De Verraders? Bekijk hier ons overzicht. 

Bron: RTL, Instagram, NPO

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!