Dít is het gezin van Arno Kantelberg

Arno Kantelberg (54) kunt u misschien al als deskundige bij RTL Boulevard kennen of als hoofdredacteur van diverse bladen. En dan deed hij ook nog eens mee aan Wie is de Mol? in 2022. Maar hoe ziet zijn privéleven er eigenlijk uit?

Door Redactie
Arno Kantelberg
© Brunopress

Arno is al jaren gelukkig met zijn vrouw. Veel deelt de journalist niet over zijn liefde. Een paar (oude) kiekjes op zijn Instagram-account verklappen haar bestaan.

Rake liefde

Ook praatte hij begin 2022 over zijn grote liefde in de 'Over de Liefde' podcast van AD. Zijn vrouw had blijkbaar eerder een relatie met een voormalig collega. Toen hij haar een keer meenam naar kantoor was het raak. 'Je voelde meteen een bijna dierlijke aantrekkingskracht tussen ons. Ik denk als dat er niet is, het heel lastig wordt om het heel lang met elkaar vol te houden.'

De tekst gaat verder onder de posts. 

Kinderen

Wel deelt hij zo nu en dan een plaatje van zijn kids. Arno is trotse vader en wel van drie kinderen: twee zoons en een dochter. 

De tekst gaat verder onder de posts.

Carrière

Dan duiken we ook nog even kort in de carrière van deze stijlvolle journalist. Kantelberg is hoofdredacteur geweest van Esquire en National Georgraphic, maar is ook schrijver van way back en De eenzame oorlog van Koos Tak. Die laatste tv-comedy werd zelfs genomineerd voor Gouden Beeld Beste Comedy. Naast scenario's schreef hij ook boeken, waaronder de stijlbijbel Man op z'n Best. Een succesvolle zakenman zou je Arno dus ook kunnen noemen. 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!