• Hazes

Dit is het geboortekaartje van zoontje Roxeanne Hazes

Door Redactie
Dit is het geboortekaartje van zoontje Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes en Erik Zwennes hebben het geboortekaartje van hun pasgeboren zoontje Fender Andrew Arnold Zwennes gedeeld. De kersverse ouders hebben gekozen voor een bijzondere naam, en daarom ook voor een bijzonder geboortekaartje.

Surfpunk flyer

'Fender vroeg en kreeg een surfpunk flyer,' schrijft Roxeanne op Instagram. Het geboortekaartje is heel kleurrijk en stoer. Op het kaartje is te lezen dat Fender om 05:49 uur ter wereld kwam met een lengte van 52 centimeter en een gewicht van 3380 gram. 

Emotionele rollercoaster

De Hazes-telg laat weten dat ze de afgelopen week in een emotionele rollercoaster heeft gezeten. 'Het gevoel van opeens moeder zijn is overweldigend en zelfs dat is een understatement. De eerste dagen amper doorgehad dat de wereld gewoon doorgaat met draaien, want alleen onze wereld bestaat even voor mij,' schrijft ze. 'Ik huil zoveel, want de gedachte dat onze zoon straks groter wordt en niet meer klein, hulpeloos en alleen maar onze liefde nodig heeft wil ik niet beseffen. Dit overtreft alles wat er ooit in mijn leven is gebeurd.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Dit is het geboortekaartje van zoontje Roxeanne Hazes

Beeld: Edwin Smulders