Dit is het drukke gezin van influencer Chahid Charrak

Chahid Charrak is bij het grote publiek bekend geworden van De Verraders. Maar wat weten wij eigenlijk al van deze influencer? Hoe zit zijn gezin in elkaar? Story heeft het voor u uitgezocht.

Chahid Charrak
© Brunopress

Chahid Charrak staat ook wel bekend als Dutch Performante. Deze influencer is een echte ondernemer. Toen hij achttien jaar was stortte hij zich in de handel van tegels. Dat ging zo goed dat hij in ongeveer tien jaar tijd, zes bedrijven in de sanitair- en tegelbranche heeft opgezet en zo bekwam hij zelfs multimiljonair. En dan te bedenken dat Chahid nog maar 33 lentes jong is!

Youtube

In 2019 start Chahid een Instagram-kanaal onder de naam Dutch Performante en in 2020 start hij onder dezelfde naam ook een Youtube-kanaal op. Door veel video's te maken met zijn gouden Lamborghini en bekende YouTubers, weet hij binnen no-time ontzettend veel volgers binnen te harken. Zo heeft hij op Youtube wel 385 duizend volgers. Wat Chahid graag in zijn video's deelt is vooral zijn drukke gezin, waar hij super trots op is. Maar hoe ziet dat leuke gezin er dan precies uit? 

Vier kinderen

Chahid is nu al 11 jaar getrouwd met zijn Samantha. Samen hebben ze vier kinderen, Giovanny, Mylana, Verginio, en Luciano. Alle vier hebben ze net zoveel energie als hun vader en dat deelt Chahid graag in zijn video's. Dat het vaak druk is bij hun thuis ontgaat dus niemand. Terwijl Chahid 6 ondernemingen runt, zorgt zijn vrouw voor hun vier kinderen. 

Bekijk hieronder de vrouw en kinderen van Chahid:

Chahid
© Brunopress

Chahid met zijn vrouw Samantha en kinderen Giovanny en Verginio bij de premiere van Bon Bini Holland 3, 2022.

Bekijk hieronder een video van Chahid waarin hij al zijn kinderen alles laat kopen wat ze willen:

Bron: Youtube, Instagram

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!