• Liefde
  • Familie de Mol

Dít is het broertje van Johnny de Mol

Door Redactie
Dít is het broertje van Johnny de Mol

Altijd al gedacht dat Johnny de Mol enig kind was? Hij is inderdaad het enige kind van vader John de Mol, máár zijn moeder Willeke Alberti heeft nog een zoon én dochter uit eerdere huwelijken. Johnny's halfbroertje en halfzus dus.

Lees ook: Anouk wordt Johnny de Mol's vrouw

Haar zoon Kaj Lerby werd in 1983 geboren en komt uit het huwelijk met voetballer Søren Lerby. Kaj heeft inmiddels ook zijn eigen gezin. Hij is getrouwd met Hannah en samen hebben ze een zoontje Finn (4) en dochter Mila (2). Anders dan grote broer Johnny werkt Kay niet in de entertainment: hij werkt namelijk in de sportmanagement. Niet zo gek, met een voetballer als vader.

Dít is het broertje van Johnny de Mol

HalfzusJohnny heeft niet alleen een halfbroer, ook heeft hij nog een oudere halfzus. Deze dochter, Daniëlle, is afkomstig uit Willeke's eerste huwelijk met basgitarist Joop Oonk. Daniëlle is getrouwd met ex-Ajacied en voetbalcoach John van 't Schip, met wie ze twee kinderen kreeg.

 

Brother & Sister Love ❤️

Een bericht gedeeld door Danielle (@danielleoonk) op

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders & Instagram