• Showbizz

Dit is de vrouw van Ellie Lust

Door Redactie
Dit is de vrouw van Ellie Lust

Ellie Lust leerden we allemaal kennen van haar 'etherdiscipline' in Wie is de Mol? Sindsdien praten we nooit meer hetzelfde door een Walkie talkie! Haar vrouw Boukje zien we echter bijna nooit in de spotlights. Hoe ziet zij eruit?

Lees ook: Ellie Lust: 'Borstkanker zette ons leven op zijn kop'

Volleybalwedstrijd

Ellie ontmoette Boukje tijdens een volleybalwedstrijd. Al had ze toen eigenlijk nog wel een relatie met iemand anders. Maar de vonk sprong gelijk over. “Ik was meteen helemaal verkocht. Weer thuis zei ik het meteen tegen Jolanda: ik kan niet meer verder met jou. Ik ben pijnlijk eerlijk geweest. We waren vijf en een half jaar samen, hadden samen een huis gekocht. Maar ik móest voor Boukje kiezen”, vertelt Ellie vorig jaar in een interview met Libelle.

Huwelijksbootje

In 2005 gaf het stel elkaar het ja-woord na 5 jaar samen te zijn. Een jaar later werd er borstkanker bij Boukje geconstateerd. Boukje streed twee jaar lang tegen de ziekte, maar het stel kwam er sterker uit. Ellie: “We zijn een heel goed team, zo voelt het. Een leven zonder Boukje kan ik me niet voorstellen.”

Dit is de vrouw van Ellie Lust

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders