Dit is de vrouw van cabaretier en acteur Thomas van Luyn

Thomas van Luyn heeft als cabaretier al aardig wat solocabaretvoorstellingen op zijn naam staan. Daarnaast duikt hij ook regelmatig in tv-programma's op. Zo ook in het 22ste seizoen van Wie is de Mol? 

Door Redactie
vrouw van Thomas van Luyn
© Peter Smulders

Naast zijn drukke werkleven is Thomas dolgelukkig in de liefde. Wie is zijn partner-in-crime?

In 2008 trouwde van Luyn met Barbara van Erp, de vrouw met wie hij twee zonen heeft, Felix en Morris. Het gezin woont in een stulpje in Amsterdam.

Echtgenoot Barbara van Erp

De ambitieuze Barbara van Erp is de drijvende kracht achter 'Me To We', een online magazine voor jonge ouders. Ze richtte dit platform op om een realistischer geluid te laten horen uit moederland. Inmiddels is ze al een tijd uit de luiers, maar ze herinnert zich maar al te goed hoe het is om kleine koters rond te hebben lopen. Van Erp schrijft ook voor SAAR Magazine en was ooit journalist bij de Volkskrant, Libelle en Vrij Nederland.

De tekst gaat verder onder de foto's.

Dit is de vrouw van WIDM-kandidaat Thomas van Luyn
Dit is de vrouw van WIDM-kandidaat Thomas van Luyn

Thomas van Luyn

Het is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk om te weten wie Thomas van Luyn is en wat hem drijft. De acteur werd geboren in Congo, maar groeide op in Utrecht. Hij startte met de opleiding Chinastudies, maar rolde daarna al snel de entertainmentwereld in. Van Luyn is komiek, muzikant, presentator en columnist. Velen zullen hem kennen van het programma 'Kopspijkers', waar hij verschillende imitaties deed van onder andere: Gerard Joling, Tony Blair en Harry Mulisch. De alleskunner heeft ook een gastrol gehad in de Nederlandse komedieserie 'S1NGLE'. Dat is niet alles, want hij vertaalt ook musicals én is de vaste columnist bij de Volkskrant. Een flink CV dus!

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!