Dit is de vriendin van Stefano Keizers

Stefano Keizers kwam het jaar 2023 binnenvallen met het nieuws dat hij zijn alter ego - Stefano Keizers - laat vallen en verder gaat door het leven als Gover Meit.

Door Redactie
vriendin Stefano Keizers
© Brunopress

Zijn vriendin zal hem niet anders kennen dan Gover. Begin 2022 kregen de twee een relatie, vlak nadat Stefano (of Gover) zijn relatiebreuk met zijn ex Ellis bekendmaakte. 

Stefano liet eind 2021 weten dat hij en zijn ex-vriendin er alles aan hadden geprobeerd om de breuk te voorkomen. 

Breuk

'Maar uit uiteindelijk was er geen andere conclusie mogelijk dan deze hele nare', schreef Stefano. 'Het spijt me dat ik geen vrolijker bericht te brengen heb en ik baal ervan dat zoiets persoonlijks als dit in de publieke ruimte gedeeld moet worden. Maar zoals ik al zei, het is niet anders.'

Tekst gaat verder na de post. 

Nieuw liefdesgeluk

Maar begin januari 2022 bevestigde de manager van Stefano de nieuwe liefde aan Shownieuws. De cabaretier is momenteel dolgelukkig met de 31-jarige Loes Wijnhoeven. De twee tortelduifjes lieten er geen gras over groeien. Het verliefde stel vierde namelijk de prille liefde op het zonnige Curaçao. En aangezien de ouders van Stefano op het warme eiland wonen, werd er gesuggereerd dat Loes haar schoonouders wellicht al heeft ontmoet. 

Tekst gaat verder na de post. 

Alter ego

Cabaretier Stefano Keizers is binnenkort in een film te zien. 'Mensen kennen hem als cabaretier, maar hij doet niets liever dan acteren', aldus regisseur Véras Fawaz. 'Hij doet duizenden castings, maar wordt overal afgewezen. Wij zijn allebei misfits in de filmwereld. En we gaan de Nederlandse filmindustrie binnenkort bewijzen dat we fantastische dingen kunnen maken.' Met het scoren van de hoofdrol gaat Stefano zich volop inzetten op het acteren. En daarmee laat hij ook zijn alter ego Stefano Keizers achter zich. Als Keizers zit Meit aan zijn 'zakelijke plafond', zo vertelde hij in de NPO 1-talkshow Op1. Omdat hij zo experimenteel is, trekt hij geen volle zalen. Daarom wil hij op zoek naar andere dingen. 'Ik wil veel meer maken en mijzelf veel meer als mijzelf uitlenen. Aan de naam Stefano Keizers hangt een stigma vast dat ik een lollige man ben en dat ik altijd maar op zoek ben naar een grap. Ik wil eigenlijk ook de serieuze kant van het leven gaan belichten. Ik wil ook gaan acteren en wil ook zeker veel meer concepten gaan maken, ook in het theater maar niet als een onemanshow.'

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!