• De Verraders

Dit is de vriendin van De Verraders-kandidaat Stefano Keizers

Door Redactie
Dit is de vriendin van De Verraders-kandidaat Stefano Keizers

Stefano Keizers is vanaf april te zien in het tweede seizoen van De Verraders. Afgelopen november bracht de cabaretier nog het verdrietige nieuws naar buiten dat hij en vriendin Ellis Kat een punt achter hun relatie hadden gezet. Toch liet het liefdesgeluk niet lang op zich wachten, want in het nieuwe jaar maakte de komiek bekend dat hij weer smoorverliefd is.

Stefano liet vorig jaar weten dat hij en zijn ex-vriendin er alles aan hebben geprobeerd om de breuk te voorkomen. 

Breuk

'Maar uit uiteindelijk was er geen andere conclusie mogelijk dan deze hele nare', schreef Stefano. 'Het spijt me dat ik geen vrolijker bericht te brengen heb en ik baal ervan dat zoiets persoonlijks als dit in de publieke ruimte gedeeld moet worden. Maar zoals ik al zei, het is niet anders.'

Tekst gaat verder na de post. 

Nieuw liefdesgeluk

Begin januari bevestigde de manager van Stefano de nieuwe liefde aan Shownieuws. De cabaretier is momenteel dolgelukkig met de 31-jarige Loes Wijnhoeven. De twee tortelduifjes lieten er geen gras over groeien. Het verliefde stel vierde namelijk de prille liefde op het zonnige Curaçao. En aangezien de ouders van Stefano op het warme eiland wonen, werd er gesuggereerd dat Loes haar schoonouders wellicht al heeft ontmoet. 

Tekst gaat verder na de post. 

De Verraders

Vanaf 1 april gaat het tweede seizoen van De Verraders van start. Stefano liet op Instagram weten dat hij echt geen 'nee' tegen het programma kon zeggen. 'Dit leek mij dus echt het allerleukste programma ever om aan mee te doen', aldus de cabaretier. 

Bron: Shownieuws, Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.