Dít is de vriendin van Coen Swijnenberg

Door Redactie
Dít is de vriendin van Coen Swijnenberg

Ondanks dat het lijkt alsof de twee radiomakers Coen Swijnenberg en Sander Lantinga intussen getrouwd zijn, heeft Coen een hele leuke vriendin.

Coen kennen we van het bekende radioprogramma De Coen en Sander Show op Radio538. Uit een eerdere relatie heeft hij een zoon, maar al een tijdje is hij gelukkig met zijn huidige vriendin Lotte. Het stel woont samen in Utrecht.

Gezinsuitbreiding

In 2017 mochten ze en wel héél schattig gezinslid verwelkomen. Ze werden trotse baasjes van teckel Ollie. 'Gezinsuitbreiding in huize Swijnenberg', schreef Coen destijds onder de foto op de Instagram-pagina van Coen & Sander. Het beestje heeft zelfs een eigen instagram-account.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Holland’s Next Top Model Dog ? . . #dogsofinstagram #flyingdutchman #dachshund_love #miniaturedachshund

Een bericht gedeeld door Ollie ? (@dachshund.ollie) op

Radio

Vriendin Lotte van Schijndel is net als Coen geen vreemde in de radiowereld. Ze was ooit productiemanager van NPO 3FM, maar verliet de zender. Daarna is ze voor zichzelf begonnen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Dít is de vriendin van Coen Swijnenberg